ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Χόφενχαϊμ ενδιαφέρεται για Μήτρογλου"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Χόφενχαϊμ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

H Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε στις 21 Δεκεμβρίου τη συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού, Zάντρο Βάγκνερ έναντι 13.000.000 ευρώ.

Η ομάδα του Μπάντεν Βίρτεμπεργκ ψάχνει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες του "But Football Club" εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός της Μαρσέιγ δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στη Μασσαλία, αν κι απάντησε με γκολ στο ματς με τη Ρεν στο πρωτοσέλιδο της "Equipe" που υποστήριζε ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ρούντι Γκαρθία, δεν τον ήθελε πλέον στο ρόστερ.

Μπορεί ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής των "Phocéens", Άντονι Θουμπιθαρέτα, να ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει σκέψη "διαζυγίου" με τον Μήτρογλου, αλλά σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα η Χόφενχαϊμ έχει πλέον (έπειτα κι από τα 13.000.000 που έβαλε στα ταμεία της από την πώληση του Βάγκνερ) την οικονομική δύναμη να προχωρήσει σε τέτοια κίνηση. Μένει να φανεί, εάν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί και σε πρόταση.

Η Χόφενχαϊμ έχει μετά από 17 ματς στην Bundeliga 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης. Ο Κώστας Μήτρογλου έχει τρία γκολ σε 12 συμμετοχές σε Ligue 1, Coupe de la Ligue και Europa League.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ