ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Τσβόλε θέλει να κρατήσει τον Καραγκούνη

Η Τσβόλε θέλει να κρατήσει τον Καραγκούνη
Καραγκούνης

Παρά τους δύο απανωτούς σοβαρούς τραυματισμούς, η Τσβόλε δεν θέλει να χάσει τον Θανάση Καραγκούνη. Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι δεδομένη η πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιό του.

Στις 29 Νοεμβρίου ο Θανάσης Καραγκούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε προπόνηση της Τσβόλε. Ο 24χρονος εξτρέμ επανήλθε στο γήπεδο και πάνω που φαινόταν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει, χτύπησε ξανά, στο ίδιο γόνατο. Πάλι ρήξη χιαστών, τον περασμένο Ιούλιο.

Παρότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό όσο είναι στην Ολλανδία, οι άνθρωποι της Τσβόλε δεν έχουν σκοπό να τον χάσουν. Το αντίθετο. Αυτό που επιδιώκουν είναι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής, Gerard Nijkamp De Stentor:

"Είμαστε διστακτικοί να αφήσουμε τον Καραγκούνη να φύγει. Πιστεύουμε ότι μπορεί να επιστρέψει σε καλό επίπεδο και σκοπεύουμε να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία". Ο Καραγκούνης πήγε στην Τσβόλε τον Ιανουάριο του 2014 και από τον Νοέμβριο του ίδιου έτους δεν έχει κατορθώσει να χρησιμοποιηθεί σε επίσημο παιχνίδι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ