ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

H τρίτη ευκαιρία του Καράμπελα

H τρίτη ευκαιρία του Καράμπελα

Ο Νίκος Καράμπελας είναι ο μοναδικός - εκτός των δύο αναπληρωματικών γκολκίπερ - παίκτης της Λεβάντε που δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής. Το ματς με τη Χιχόν μοιάζει οριακό για τον Έλληνα αμυντικό.

Η Λεβάντε φιλοξενείται την Κυριακή το βράδυ στη Χιχόν από την Σπόρτινγκ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Primera Division, με τα τοπικά ΜΜΕ της Βαλένθια να χαρακτηρίζουν οριακό το ματς για το μέλλον του Νίκου Καράμπελα στους "γρανότες".

Ήταν φανερό ότι ο πρώην τεχνικός της Λεβάντε, Λούκας Αλκαράθ, δεν τον υπολόγιζε. Ο νέος, Ρούμπι, ήρθε για να τα αλλάξει όλα και να δώσει χρόνο συμμετοχής ακόμη και σε όσους δεν υπολογιζόταν.

Ωστόσο ο Νίκος Καράμπελας παραμένει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Λεβάντε - πέραν των αναπληρωματικών γκολκίπερ, Ντιέγο Μαρίνιο και Χεσούς Φερνάντεθ - που δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής καταγεγραμμένο στο ισπανικό πρωτάθλημα, την τρέχουσα σεζόν.

Στο πρώτο ματς της Λεβάντε, υπό την τεχνική ηγεσία του Ρούμπι, στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια (ήττα εκτός έδρας με 3-0) ο Έλληνας αμυντικός ήταν στην αποστολή. Αλλά, δεν αγωνίστηκε. Στο δεύτερο (7/11) εντός έδρας (1-1) με την Ντεπορτίβο, πάλι εκτός αποστολής.

Τώρα, εκτός έδρας, με τη Σπόρτινγκ Χιχόν είναι η ώρα της κρίσης σύμφωνα με τη "Desmarque". Ειδικά από τη στιγμή που ο Τόνιο φαίνεται ν' απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Ρούμπι, όπως και του Λούκας Αλκαράθ. Εάν δεν είναι πάλι στην αποστολή ή δεν πάρει χρόνο συμμετοχής, το μέλλον του στους "γρανότες" προδιαγράφεται δυσοίωνο...

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ