ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ρόμα αποχαιρετάει τον Χολέμπας

Η Ρόμα αποχαιρετάει τον Χολέμπας

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί ο Χοσέ Χολέμπας σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία αποκαλύπτουν πως συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουότφορντ.

Από τη Super League στη Serie A και από εκεί στην Premier League και όλα αυτά μέσα σε δύο χρόνια. Αυτή είναι η διαδρομή του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος μετά τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα, όλα δείχνουν πως ο νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η νεοφώτιστη στην Premier League, Γουότφορντ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα έχει δώσει ουσιαστικα τα χέρια με τη Μίλαν για την παραχώρηση του Μπερτολάτσι (20.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια) και πλέον είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει και τον Χοσέ Χολέμπας.

Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως ο Έλληνας αριστερός μπακ συμφώνησε οριστικά με τη Γουότφορντ η οποία ανέβηκε φέτος στην Premier League ενώ σημειώνεται πως ο αθλητικός διευθυντής των "τζαλορόσι" Βάλτερ Σαμπατίνι επιθυμεί να αποκομίσει όφελος από την περίπτωση Χολέμπας, βάζοντας στα ταμεία της Ρόμα περισσότερα χρήματα από το 1 εκ.ευρώ που έδωσε πέρυσι στον Ολυμπιακό για την υπογραφή του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ