ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Μπενφίκα παρακολουθεί τον Βέργο"

"Η Μπενφίκα παρακολουθεί τον Βέργο"

Πορτογαλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Νίκο Βέργο, ο οποίος βρίσκεται στη Ρεάλ Καστίγια με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής " Record", η Μπενφίκα έστειλε σκάουτερ σε παιχνίδι της Ρεάλ Καστίγια, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Νίκο Βέργο, τον οποίο έχει τοποθετημένο στο "ραντάρ" της!

Ο 21χρονος φορ έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη δεύτερη ομάδα των "μερένγκες", οι οποίοι βρίσκονται στη Segunda Division, και οι καλές εμφανίσεις του (19 συμμετοχές, 5 γκολ) φαίνεται πως έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Ο Έλληνας επιθετικός βγήκε από την ακαδημία των "ερυθρόλευκων", ενώ την περίοδο 2015 - 2016 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Primera Division και στην Έλτσε. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως στη συμφωνία με τους Πειραιώτες υφίσταται επιλογή εξαγοράς από πλευράς Μαδριλένων και μένει να δούμε αν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας σκοπεύουν να κάνουν κάποια κρούση για χάρη του νεαρού επιθετικού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ