ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Μπενφίκα νοίκιασε τζετ για χάρη του μπαμπά Μήτρογλου

Benfica's Kostas Mitroglou, left, challenges Kiev's Yevhen Makarenko, right, during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Kostas Mitroglou, left, challenges Kiev's Yevhen Makarenko, right, during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου έγινε πατέρας λίγες ώρες πριν την έναρξη του σαββατιάτικου (29/04) ματς της Μπενφίκα κόντρα στην Εστορίλ και οι "αετοί" έκαναν τα αδύνατα - δυνατά για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Έλληνα φορ. Δείτε το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "Record".

Η σύντροφος του Κώστας Μήτρογλου έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους το βράδυ της Παρασκευής (28/04), με το ζήτημα να γεννά -πέραν της ευνόητης χαράς- έναν προβληματισμό για τον Έλληνα διεθνή.

Τι συνέβη; Η σύζυγός του γέννησε στη Γερμανία, όπου και διαμένει. Με την Μπενφίκα να αντιμετωπίζει την Εστορίλ περίπου ένα 24ωρο αργότερα, ήταν πολύ δύσκολο για τον 29χρονο να μετακινηθεί εκεί με πτήση αεροπορικής εταιρείας και παράλληλα να προλάβει να επιστρέψει στην ώρα του για το καθοριστικό ματς του Σαββάτου (29/04).

Έτσι, όπως αναφέρει η " Record", η Μπενφίκα νοίκιασε τζετ για χάρη του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος βρέθηκε στο πλάι της αγαπημένης και του νεογέννητου παιδιού του εγκαίρως, και λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε για να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι της ομάδας του στο στάδιο "Da Luz" της Λισαβόνας.

Βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα και αποχώρησε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό, βοηθώντας τους "αετούς" να κερδίσουν με 2-1 και να διατηρηθούν στην κορυφή και στο +3 από την Πόρτο, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

Το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "Record":

Η Μπενφίκα νοίκιασε τζετ για χάρη του μπαμπά Μήτρογλου

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ