ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Μπενφίκα αρνήθηκε πρόταση 20.000.000 για Σάμαρη!

epa04904578 Andreas Samaris of Benfica celebrates the scoring of a goal against Moreirense during the Portuguese First League soccer match held at Luz Stadium, Lisbon, Portugal, 29 August 2015.  EPA/MANUEL DE ALMEIDA
epa04904578 Andreas Samaris of Benfica celebrates the scoring of a goal against Moreirense during the Portuguese First League soccer match held at Luz Stadium, Lisbon, Portugal, 29 August 2015. EPA/MANUEL DE ALMEIDA EPA

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση 20.000.000 ευρώ από τη Σάντερλαντ για τον Ανδρέα Σάμαρη! Ποιος ο λόγος της "στροφής" της ομάδας της Λισαβόνας.

Παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας Σάμαρης δεν υπολογίζεται ως βασικό στέλεχος της Μπενφίκα, εξ ου και ο λόγος που τον είχε βγάλει στο "σφυρί", οι "αετοί" αρνήθηκαν επίσημη προσφορά 20.000.000 ευρώ για τον Έλληνα διεθνή!

Όπως αναφέρει σημερινό (2/2) δημοσίευμα της " Record", οι διοικούντες τον σύλλογο της Λισαβόνας κατέληξαν στη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των αποχωρήσεων των έτερων μέσων, Ντανίλο και Τσέλις.

Η πρόταση των "μαύρων γάτων" ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και παρότι θεωρήθηκε άκρως ελκυστική, απορρίφθηκε υπό τον φόβο ότι η πορτογαλική ομάδα θα υστερούσε ποσοτικά στη μεσαία γραμμή, αφού θα ήταν αδύνατο να προλάβει ν' αναπληρώσει το κενό που θα άφηνε η αποχώρηση του 27χρονου.

Η Μπενφίκα αρνήθηκε πρόταση 20.000.000 για Σάμαρη!

Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν όσα είχαν διαρρεύσει στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, όταν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είχαν αποδεχτεί προφορικά την πρόταση της αγγλικής ομάδας, επίσης 20.000.000 ευρώ. Ως φαίνεται, η Σάντερλαντ καθυστέρησε να πάρει οριστική απόφαση, με συνέπεια να καταθέσει την επίσημη προσφορά της πολύ αργά και να "σκοτώσει" τη μεταγραφή.

Σε περίπτωση που η υπόθεση προχωρούσε και ολοκληρωνόταν, σήμερα θα μιλούσαμε για την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία (!), καθώς το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδευτεί είναι τα 15.200.000 ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου, όταν ο τελευταίος πήρε μεταγραφή για τη Φούλαμ.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μετρά συνολικά 19 εμφανίσεις τη φετινή περίοδο, ενώ πέραν της Σάντερλαντ, η Ζενίτ είχε, επίσης, εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ