ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Μανωλά

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Μανωλά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον ατζέντη του Κώστα Μανωλά και θα μιλήσει με τη Ρόμα, ενώ έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Τσέλσι.

Ακόμα ένας πιθανός προορισμός για τον Κώστα Μανωλά μετά το καλοκαίρι, παρουσιάστηκε στον ιταλικό Τύπο... Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο έγραψε τη Δευτέρα (11/4) ότι ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι σύντομα, οι Άγγλοι θα προσεγγίσουν τους διοικούντες την Ρόμα, για να πληροφορηθούν τις απαιτήσεις τους για την πώληση των δικαιωμάτων του Μανωλά. Άλλωστε, ο δυναμικός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει έτσι απλά από τη Ρώμη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι η μόνη ενδιαφερόμενη από την Premier League, αφού έχει προηγηθεί χρονικά η Τσέλσι. Ο νέος προπονητής των "μπλε", Αντόνιο Κόντε, γνωρίζει καλά τον Μανωλά και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ