ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η απογοήτευση του Σαμαρά στο Κόρδοβα - Σαραγόσα

Η απογοήτευση του Σαμαρά στο Κόρδοβα - Σαραγόσα

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Κόρδοβα και στα ισπανικά ΜΜΕ κυκλοφορεί μια φωτογραφία που δείχνει την απογοήτευση του Έλληνα επιθετικού. (φωτογραφία)

Μετά από έξι εβδομάδες στη Σαραγόσα, έχει φόρεσει μόλις μία φορά τη φανέλα των "μάνιος" στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χιμνάστικ Ταραγόνα. Ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, δεν έχει λάβει αρκετά λεπτά συμμετοχής από τον τεχνικό της ομάδας, Ραούλ Αγνέ και στην Ισπανία αναρωτιούνται γιατί.

Η επίσημη ενημέρωση της Σαραγόσα είναι ότι "ο Σαμαράς δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης". Η ισπανική ιστοσελίδα, "Heraldo", διαπιστώνει ότι ο Έλληνας διανύει την έκτη του εβδομάδα στις τάξεις της ομάδας και έχει αγωνιστεί μόνον ένα τέταρτο. Στην τελευταία αναμέτρηση, εκτός έδρας με την Κόρδοβα, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Μάλιστα, η ίδια ιστοσελίδα δημοσίευει και φωτογραφία από την κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς η οποία δείχνει την απογοήτευση του Γιώργου Σαμαρά καθώς μετά από προθέρμανση αρκετών λεπτών δεν έλαβε ειδοποίηση από τον Ραούλ Αγνέ ώστε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο 32χρονος επιθετικός ακουμπά στο σημαιάκι του κόρνερ κοιτάζωντας με βλέμμα απογοήτευσης προς τον πάγκο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η απογοήτευση του Σαμαρά στο Κόρδοβα - Σαραγόσα
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ