ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι για Σιόβα"

"Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι για Σιόβα"

Δύο ομάδες της Premier League, οι Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι, ενδιαφέρονται για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Λεγανές, Δημήτρη Σιόβα, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Πέρυσι τέτοια εποχή ολοκλήρωνε τη μετακίνησή του (αρχικά με τη μορφή δανεισμού κι έπειτα αγοράς) από τον Ολυμπιακό στη Λεγανές.

Ο Δημήτρης Σιόβας εγκλιματίσθηκε άμεσα τους "πεπινέρος", προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της La Liga. Ανακηρύχθηκε, μάλιστα, αμυντικός του μήνα Μαρτίου για την ομάδα της Μαδρίτης, ενώ συμπεριελήφθη και στην κορυφαία ενδεκάδα της ιστορίας της με βάση την ψηφοφορία που διενήργησε η "Marca".

Σύμφωνα με την "Daily Mail", δύο ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για τον 29χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Είναι η Γουέστ Μπρομ και η Σουόνσι. Η πρώτη βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση της κατάταξης, η δεύτερη στην τελευταία (20ή) θέση.

Ο Δημήτρης Σιόβας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει 12 συμμετοχές σε La Liga και Copa del Rey.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ