ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκέντσογλου: "Κλωτσιά στο πρόσωπο επειδή χάσαμε στο ντέρμπι"

Γκέντσογλου: "Κλωτσιά στο πρόσωπο επειδή χάσαμε στο ντέρμπι"
Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε στο Sport24.gr για την επίθεση που δέχτηκε μαζί με συμπαίκτες του στο κέντρο του Σπλιτ, μία μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι εναντίον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Την περασμένη Κυριακή (22/4) οι ελπίδες της Χάιντουκ για τίτλο μειώθηκαν αισθητά. Ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 από τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο πρωτάθλημα της Κροατίας. Έμεινε, έτσι, οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε. Η ήττα εξαγρίωσε τους οπαδούς της Χάιντουκ, οι οποίοι ξέσπασαν στους ποδοσφαιριστές.

Μπροστά στο συμβάν ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν αγωνίστηκε στο ματς. Μία μέρα μετά το ντέρμπι, οπαδοί της Χάιντουκ αντίκρισαν τον 27χρονο μέσο με άλλους τέσσερις συμπαίκτες του και επιτέθηκαν στον Αχμέντ Σαΐντ (Ιταλός επιθετικός), ο οποίος δεν έκανε καλό ματς και μάλιστα έφερε ευθύνη στο ένα από τα δύο γκολ που δέχτηκε η Χάιντουκ.

Γκέντσογλου: "Κλωτσιά στο πρόσωπο επειδή χάσαμε στο ντέρμπι"
Χάιντουκ

Ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε στο Sport24.gr για το περιστατικό και περιέγραψε όσα συνέβησαν στο κέντρο του Σπλιτ. "Μία μέρα μετά το ντέρμπι, πέντε άτομα από την ομάδα πήγαμε για φαγητό. Μεσημέρι ήταν. Καθώς επιστρέφαμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας, μάς πλησίασαν 5-6 οπαδοί και ουσιαστικά επιτέθηκαν σε έναν από εμάς, τον Σαΐντ.

Μπήκαμε στη μέση για να τους ηρεμήσουμε και χτυπήθηκε και ο Ούγγρος, ο Φούτακς. Δέχτηκε μια κλωτσιά στο πρόσωπο. Αυτό ήταν όλο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Εμένα δεν με πείραξε κανένας". Ο Γκέντσογλου έχει καταγράψει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχει σημειώσει δύο γκολ, ενώ μετρά και πέντε ασίστ, σε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Photo credits: hajduk.hr

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ