ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκέκας: "Θέλω να σταματήσω στην Ακχισάρ"

Γκέκας: "Θέλω να σταματήσω στην Ακχισάρ"

Μεγάλη συνέντευξη στο "Football Extra" παραχώρησε ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκπληκτική περίοδο που διάγει και στο μέλλον του. Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα.

Βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και αποτελεί έναν "σεσημασμένο δολοφόνο" κάθε αντίπαλης άμυνας στην Τουρκίας. Σκοράρει με απίστευτη συνέπεια και δικαιωματικά κέρδισε εκ νέου την θέση του στην Εθνική ομάδα.

Ο Φάνης Γκέκας, διάγει μια εκπληκτική σεζόν στην Ακχισάρ και λογικό να είναι τα βλέμματα στην γειτονική χώρα να έχουν πέσει πάνω του. Δεν είναι μικρό παιδί άλλωστε, στα 34 βρίσκεται, όμως η σχέση του με τα δίχτυα είναι μοναδική φέτος και ο ίδιος απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του.

Ο πολύπειρος διεθνής φορ, παραχώρησε συνέντευξη στο "Football Extra" και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ο ίδιος τόνισε ότι απολαμβάνει πολύ την μπάλα στην Τουρκία και δεν θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, τελειώνοντας την καριέρα του στην Ακχισάρ.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Κλάουντιο Ρανιέρι ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να μιλήσει και να πει αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ακολουθούν τα καλύτερα αποσπάσματα...

Για το αν στην ηλικία αυτή έχει πετύχει όσα ήθελε και για το ότι όλη η Τουρκία μιλάει γι' αυτόν, απάντησε πως "έχω παίξει σε πολλές ομάδες στο εξωτερικό, αλλά η οπτική μου για το ποδόσφαιρο άλλαξε πολύ από τότε που ήρθα στην Τουρκία".

Για το αν περνάει την δεύτερη καλύτερη φάση της καριέρας του, σχολίασε πως "ναι, περνάω την δεύτερή μου νιότη".

Σχετικά με το αν τον επηρεάζει η ηλικία του ή αισθάνεται όπως στην αρχή, απάντησε ότι "εξαρτάται από το περιβάλλον που εργάζεσαι. Αν είναι καλό είτε είσαι 22 είτε 34 παίζεις με τον ίδιο τρόπο".

Για το περιβάλλον στην ομάδα που αγωνίζεται, είπε τα καλύτερα: "Το περιβάλλον, οι συμπαίκτες, ο αέρας εκεί και τα πάντα είναι εξαιρετικά. Όλα μου φαίνονται πολύ καλά. Έχω βάλει τη ζωή μου σε μια τάξη. Αυτό με επηρεάζει πολύ θετικά".

Αναφορικά με το μέλλον του και που θα ήθελε να σταματήσει, ήταν ξεκάθαρος: "Θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ. Επιθυμία μου είναι να τερματίσω εδώ την καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι".

Για το ότι δεν πήγε στην Γαλατάσαραϊ το 2007, απάντησε λακωνικά ότι "δεν προχώρησε" και ερωτηθείς για διευκρινίσεις, σχολίασε: "Με ήθελε στο ξεκίνημα εκείνης της σεζόν η Γαλατά, αλλά η Λεβερκούζεν δεν δέχτηκε να φύγω".

Μετέπειτα, μίλησε για την ποδοσφαιρική του διαδρομή στο εξωτερικό και είπε ότι "έπαιξα για έξι χρόνια στην Γερμανία, ήρθα στην Τουρκία για τη Σάμσουνσπορ και ήταν πολύ καλή σεζόν. Μετά πήγα στη Λεβάντε, ένιωσα όμως ότι δεν ήταν καλά εκεί και επέστρεψα στην Τουρκία".

Για την... συμπάθεια που έχει στη Φενέρμπαχτσε, όπου σκοράρει συχνά εναντίον της, ο Γκέκας απάντησε: "Δεν έχει να κάνει με... συμπάθεια, αλλά με την ομάδα. Όταν γνωρίζω το μέγεθος της ομάδας, δίνω τα πάντα και παίζω καλά. Οι φίλοι μου το ξέρουν αυτό. Πάντως, δεν έχει σημασία αν τα ματς είναι μικρά ή μεγάλα. Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ