ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκασπερίνι: "Περίμενα περισσότερα από Φετφατζίδη"

Γκασπερίνι: "Περίμενα περισσότερα από Φετφατζίδη"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Τζένοα στο "Φεράρις", με τον Τζαμπιέρο Γκασπερίνι ωστόσο να δηλώνει πως ήθελε περισσότερα από τον Έλληνα άσο στην επιστροφή του.

O αγώνας της Τζένοα με την Παλέρμο με τον οποίο έκλεισε η 12η αγωνιστική της Serie A είχε ιδιαίτερη γεύση για τον Γιάννη Φετφατζίδη . Ο Έλληνας άσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60' παίρνοντας τη θέση του Αλεσάντρο Μάτρι και πήρε έτσι τα πρώτα του φετινά λεπτά συμμετοχής με τους "τζενοάνι" μετά από μήνες αποχής λόγω τραυματισμού.

Η Curva Nord (θύρα που φιλοξενεί τους φανατικούς οπαδούς της Τζένοα) του έδωσε ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα κατά την είσοδό του στο ματς θέλοντας να δείξουν πως δεν ξέχασαν τις περσινές άκρως ικανοποιητικές εμφανίσεις του, ωστόσο ο Τζαμπιέρο Γκασπερίνι από την πλευρά του δεν έκρυψε πως θα ήθελε να δει περισσότερα από τον "Φέτφα" στο ημίωρο που αγωνίστηκε.

"Περίμενα κάτι παραπάνω από εκείνον. Κινήθηκε κεντρικά αντί να ανοίγει το παιχνίδι μέσα από τις πτέρυγες και είχε λάθος επιλογές σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ήθελα να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος είδε την ομάδα του να φτάνει στους 20 βαθμούς (έναν λιγότερο από τη συμπολίτισσα Σαμπντόρια) και να βρίσκεται μόνο στην 5η θέση της βαθμολογίας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ