ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκαριτάνο: "Έχει κάνει πολλά λάθη ο Σιόβας"

Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Ασιέρ Γκαριτάνο εξήγησε τους λόγους που άφησε στον πάγκο τον Δημήτρη Σιόβα στο τελευταίο παιχνίδι της Λεγκανές, επισημαίνοντας ότι "έχει κάνει πολλά λάθη".

Μαστίγιο και καρότο χρησιμοποίησε ο προπονητής της Λεγκανές, Ασιέρ Γκαριτάνο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός ενδεκάδας μετά από 11 σερί παρουσίες στο βασικό σχήμα στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Έιμπαρ και ρωτήθηκε γι' αυτό, αφού ο Σιόβας αποτελεί τον αγαπημένο παίκτη της εξέδρας.

"Πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται σε πολλά πράγματα. Αρκετές φορές κάνει σόου για χάρη της εξέδρας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είναι αμυντικός που έχει κάνει πολλά λάθη. Για να αγωνίζεσαι στην Primera Division στην Ισπανία πρέπει να μειώσει τον αριθμό αυτών των λαθών. Δεν είναι απλά να κάνεις rabona ή να πιάνεις δυνατά σουτ. Αυτά είναι ωραία, αλλά χρειάζεται να βελτιώσει κι άλλα πράγματα. Είναι στο χέρι του και πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή για εμάς".

Αφού ολοκλήρωσε με το.. μαστίγιο, ο 47χρονος προπονητής έπιασε το καρότο για τον 28χρονο διεθνή, πλέκοντας το εγκώμιό του για τη συνολική απόδοσή του σε αυτό το μισό της σεζόν: "Έχει εμπειρία. Του κόστισε λίγο όταν ήρθε τα Χριστούγεννα. Έβαλε πολύ προσπάθεια από μέρους του. Έχει βελτιωθεί πολύ στο φυσικό κομμάτι, του δώσαμε κάποιες εντολές για το τι χρειάζεται για να παίζει στην Primera Division. Καταλαβαίνει καλά τις καταστάσεις με την εμπειρία του, μεταφράζει σωστά το παιχνίδι και όλα είναι λίγο πιο εύκολα".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ