ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιόβιτς: "Ο Μήτρογλου έβριζε στα ελληνικά, όταν έμαθε ότι θα παίξω βασικός"

Frankfurt's Luka Jovic, right, scores his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Frankfurt's Luka Jovic, right, scores his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπενφίκα στην Άιντραχτ, διηγήθηκε τον εκνευρισμό του Κώστα Μήτρογλου σε προπόνηση των "αετών" όταν κατάλαβε πώς δεν θα ξεκινούσε αυτός βασικός.

Κώστας Μήτρογλου και Λούκα Γιόβιτς ήταν μαζί στην Μπενφίκα τις σεζόν 2015/16 και 2016/17. Παρόντος του Έλληνα διεθνή επιθετικού - αλλά και των Ζόνας και Ραούλ Χιμένες - ο 20χρονος Σέρβος φορ δεν έβρισκε χώρο (14 συμμετοχές στα 2 χρόνια) στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια.

Άλλωστε, την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην Bundesliga με τη φανέλα της Άιντραχτ υπό τη μορφή δανεισμού. Ο Λούκα Γιόβιτς διηγήθηκε ανέκδοτη ιστορία από τα αποδυτήρια των "αετών". Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Έλληνας νυν επιθετικός της Μαρσέιγ εκνευρίστηκε τόσο πολύ που δεν ήταν στην ομάδα των βασικών σε προπόνηση, που ξεκίνησε να βρίζει στα ελληνικά.

"Στην Μπενφίκα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Ήταν εκεί ο Μήτρογλου, ο Ζόνας, ο Ραούλ Χιμένες, αλλά δεν είχα πιθανότητες για δικά μου λάθη. Έφυγα από τον Ερυθρό Αστέρα πολύ νέος, δεν είχα ωριμάσει ψυχολογικά. Ήταν πολύ νωρίς.

Ο Μήτρογλου έπαιζε σε όλα τα ματς, όταν ήμουν στη Λισαβόνα. Κι όταν δεν ήταν αυτός, έμπαινε ο Χιμένες κι έδινε τη λύση. Ήταν μια περίοδος που ο Μήτρογλου ήταν σε κακή φόρμα κι ο Χιμένες τραυματίας.

Εγώ ξεκίνησα να σκοράρω με τη δεύτερη ομάδα. Όλα μου πήγαιναν καλά. Δύο ημέρες πριν από ένα ματς, ο προπονητής με έβαλε να προπονηθώ με την πρώτη ομάδα. Ο Μήτρογλου είχε νεύρα, τον άκουσα να βρίζει στα ελληνικά", υποστήριξε ο Λούκα Γιόβιτς για τον Κώστα Μήτρογλου.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ