ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιόρτασε τα 100 ματς με την ελληνική σημαία ο Μόρας

Γιόρτασε τα 100 ματς με την ελληνική σημαία ο Μόρας

Ο Βαγγέλης Μόρας συμπλήρωσε 100 παιχνίδια με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα στο νικηφόρο ματς με τη Φιορεντίνα και το γιόρτασε ποστάροντας μία παλαιότερη φωτογραφία του όπου κρατάει την ελληνική σημαία.

Η αναμέτρηση το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" ήταν συλλεκτική για τον Βαγγέλη Μόρα. Όχι μόνο για το γεγονός ότι η Ελλάς Βερόνα πέτυχε τεράστια νίκη με 1-0 με γκολ στο 90' αλλά επειδή απέναντι στους "βιόλα" συμπλήρωσε 100 παιχνίδια αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Βερονέζων.

"100 φορές ευχαριστώ Ελλάς για τις στιγμές και τα συναισθήματα που μου χάρισες!!!! Πάντα τιμή να φορώ τη φανέλα σου!!!", ήταν το μήνυμα του Έλληνα διεθνούς στόπερ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ενώ το συνοδεύει και με μία φωτογραφία από παλαιότερο παιχνίδι του, όπου είχε ποζάρει κρατώντας με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία.

Να σημειωθεί πως ο Μόρας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Βερονέζους στις 18 Δεκεμβρίου 2012 σε αγώνα για το Coppa Italia κόντρα στη Τζένοα ενώ το πρώτο του γκολ με την κυανοκίτρινη φανέλα ήρθε τον Φεβρουάριο του 2013 στο νικηφόρο 2-0 επί της Βαρέζε.

Συνολικά έχει βρει δίχτυα τρεις φορές με την Ελλάς, με τα άλλα δύο τέρματά του να είναι στα ματς με Κρεμονέζε και Σασουόλο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ