ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιαννιώτας: "Μου είπαν πολλά ψέματα στον Άρη"

Γιαννιώτας: "Μου είπαν πολλά ψέματα στον Άρη"
INTIME SPORTS

"Πολλά βράδια δεν κοιμήθηκα για τον Άρη" δήλωσε ο νυν παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως ένιωσε σκλάβος όταν οι "κιτρινόμαυροι" πήραν χρήματα για να τον δώσουν στον Ολυμπιακό χωρίς να το ξέρει.

Λάβρος κατά του Άρη εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 20χρονος Έλληνας, ο οποίος από το καλοκαίρι ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ κατηγόρησε την πρώην ομάδα του για αρκετά πράγματα και κυρίως για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε. Διαβάστε αναλυτικά:

"Μου είπαν πολλά ψέματα στον Αρη. Τα πράγματα δυστυχώς δεν διορθώνονται και γίνονται χειρότερα. Στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι πήραν λεφτά για μένα για να πάω στον Ολυμπιακό χωρίς να το ξέρω. Ένιωσα σκλάβος όταν το πληροφορήθηκα. Είναι ό,τι πιο κακό μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον. Δεν ήταν σωστό και ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή. Εγινε πριν δυο χρόνια και εγώ το έμαθα πριν είκοσι μέρες. Είναι τουλάχιστον τραγικό.

Ποτέ κανείς στον Άρη δεν μου είπε ότι θα με πουλήσουν ενδεχομένως σε ελληνική ομάδα. Εγώ είχα ξεκαθαρίσει ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Από τα 500 χιλιάδες ευρώ που πήρε ο Άρης για τη μεταγραφή μου, δεν διατέθηκαν στους συμπαίκτες μου. Είναι απλήρωτοι, όπως ήμουν εγώ επί 6 μήνες, παίρνοντας τον βασικό μισθό. Ενιωθα βλάκας γιατί δεν είχα χρήματα ούτε για την έξοδο μου. Πολλά βράδια δεν κοιμήθηκα για τον Άρη".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ