ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για τρία χρόνια στην Καρλσρούη ο Μαυρίας

Για τρία χρόνια στην Καρλσρούη ο Μαυρίας

Η Καρλσρούη ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Χάρη Μαυρία με τον 22χρονο άσο να επιστρέφει στην Γερμανία αφού έμεινε ελεύθερος από την Σάντερλαντ.

Παίκτης της Καλρσρούης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Χάρης Μαυρίας με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται και επίσημα στην διάρκεια της Τρίτης από τον σύλλογο της Γερμανίας που παίζει στην δεύτερη κατηγορία της Bundesliga.

Ο Μαυρίας έμεινε ελεύθερος από την Σάντερλαντ δυο μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και επέστρεψε στην Γερμανία όχι όμως για λογαριασμό της Φορτούνα αλλά για την Καρλσρούη στην οποία αγωνίζεται επίσης ένας ακόμη Έλληνας αλλά και φίλος του ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Χαράλαμπος Μαυρίας θα φοράει τη φανέλα της Καρλσρούη. Ο 22χρονος άσος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Σάντερλαντ είχε λυθεί την περασμένη εβδομάδα.

"Ο "Χάρης" μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις και γνωρίζει ήδη τη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga και έχει ήδη αρκετή εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επίσης είναι γρήγορος και δυνατός" είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο τεχνικός διευθυντής Jens Todt.

Από την πλευρά του Έλληνας άσος τόνισε:

"Είμαι χαρούμενος που η μεταγραφή τελείωσε και ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς μας".

Στη συνέχεια υπάρχει ένα σύντομο βιογραφικό της πορείας του νεαρού άσου από τον Παναθηναϊκό, στην Σάντερλαντ και από εκεί δανεικός στην Φορτούνα ενώ υπάρχει αναφορά και στις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδος. Ο Μαυρίας στην Καρλσρούη θα φοράει το νούμερο 27.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ