ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φευγάτος από την Πίζα ο Μακρής

Φευγάτος από την Πίζα ο Μακρής
Μακρής

Ο Γιώργος Μακρής που ανήκει στην Πίζα του Τζενάρο Γκατούζο, δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Τοσκάνης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Τεταμένο είναι το κλίμα που επικρατεί στην Πίζα, την ομάδα της Serie B που κοουτσάρει ο Τζενάρο Γκατούζο. Μπορεί πέρυσι να κατακτήθηκε η άνοδος, εφέτος ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες ο απολογισμός ύστερα από 14 αγωνιστικές.

Υπάρχουν διοικητικά προβλήματα στην ομάδα της Τοσκάνης, τα οποία έχουν προκύψει μεταξύ της πρώην και της νυν διοίκησης. Ο Γιώργος Μακρής, που αγωνίζεται εκεί (είχε αποτελέσει προσωπική επιλογή του Γκατούζο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον ΟΦΗ), έχει πέσει "θύμα" της κόντρας των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να μην έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο 31 ετών χαφ δύσκολα θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο, έχοντας μεταφέρει την επιθυμία του στους διοικούντες. Προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, δεν μπαίνει όμως σε αποστολές και περιμένει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2017.

Ενόψει Δεκεμβρίου, λοιπόν, το όνομα του πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ, Αγροτικού, Πιερικού, Ατρόμητου, Ανόρθωσης, ΟΦΗ και Ηρακλή θα "παίξει" για τις ομάδες της Super League, αλλά και αυτές της Κύπρου, από όπου έχει περάσει κατά το παρελθόν.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ