ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Φευγάτος" από Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

"Φευγάτος" από Αμβούργο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής "στέγης" βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς δεν επιθυμεί να ακολουθήσει το Αμβούργο στη Zweite Liga, έχοντας προσελκύσει -παράλληλα- το ενδιαφέρον συλλόγων της Ρωσίας.

Με το 1,5 πόδι εκτός Αμβούργου βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την γερμανική ομάδα στα (δύσβατα) μονοπάτια της δεύτερης κατηγορίας, με την Κράσνονταρ να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του γερμανικού λιμανιού και να κάνει ποδοσφαιρικό restart, με την Ρωσία να προβάλει ως ένας από τους πιθανούς προορισμούς του και την Κράσνονταρ να περιμένει στη... γωνία για να τον αποκτήσει.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, με την κλεψύδρα στο "Volksparkstadion" να αδειάζει για τον 26χρονο σέντερ μπακ, καθώς οι "δεινόσαυροι" του έχουν βάλει πωλητήριο, ενώ το γυαλί στις σχέσεις του με τον τεχνικό, Κρίστιαν Τιτζ, έχει ραγίσει.

Μάλιστα, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει πέσει σε... δυσμένεια από τον 47χρονο Γερμανό κόουτς, μετέχοντας στις προπονήσεις με την U21.

Όπως όλα δείχνουν, η θητεία του διεθνούς με τη "γαλανόλευκη" στόπερ στην Bundesliga φθάνει στο τέλος της, μετά από μια 8ετία και 4 διαφορετικές ομάδες (Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία, Αμβούργο).

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ