ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Φεύγει από τη Μπενφίκα ο Σάμαρης"

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Ανδρέας Σάμαρης αναμένεται να φύγει από τη Μπενφίκα στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στη Μπενφίκα, ο Ανδρέας Σάμαρης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Λισσαβώνας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " A Bola", ο 28χρονος διεθνής μέσος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, όσο μένει προπονητής ο Ρουί Βιτόρια, ο Σάμαρης δύσκολα θα έχει φανέλα βασικού. Το συμβόλαιο του Πατρινού μέσου γράφουν ότι ολοκληρώνεται το 2021 (η αλήθεια είναι ότι αυτό εκπνέει το 2019) και ότι το καλοκαίρι είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις.

Εφέτος έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια των "αετών", τα 12 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Προ ημερών ήταν μέσα στις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Εθνικής με Ελβετία και Αίγυπτο.

AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ