ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φερέρο: "Ποιος είναι ο Σαμαράς;"

Φερέρο: "Ποιος είναι ο Σαμαράς;"
Φερέρο

Ο Μάσιμο Φερέρο, ο εκκεντρικός πρόεδρος της Σαμπντόρια, ρωτήθηκε για τον Γιώργο Σαμαρά και έδειξε να μην ξέρει καν την ύπαρξή του. Τι λέει ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.

Ο Γιώργος Σαμαράς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαμπντόρια, αλλά για τον διοικητικό ηγέτη της ιταλικής ομάδας αυτό δεν υφίσταται. Μάλιστα, δίνοντας ένα ακόμη σόου, δεν δίστασε να αναρωτηθεί για το... ποιος είναι ο διεθνής άσος.

"Ποιος είναι ο Σαμαράς;", ανέφερε ο Φερέρο, θέλοντας να δείξει ότι όχι μόνο δεν είναι στη λίστα της "Σαμπ", αλλά ότι δεν τον γνωρίζει καν. Ίσως μάλιστα να τον μπέρδεψε με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας μας. Βέβαια, ο εν λόγω είναι γνωστός για την εκκεντρικότητά του και για τις τρέλες του, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η απάντησή του.

Απαντώντας πιο ορθολογικά, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από την Γένοβα, Κάρλο Όστι, τόνισε για την περίπτωση Σαμαρά πως "αυτή την στιγμή το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Βοϊβοντίνα και με τα μετεγγραφικά θα ασχοληθούμε πάλι από την Παρασκευή'.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ