ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φερέρα: "Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Μανιάτης"

Φερέρα: "Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Μανιάτης"

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Γιάνικ Φερέρα, υποστήριξε πως έλειπε από την ομάδα του ένας παίκτης του στιλ του Γιάννη Μανιάτη και τόνισε πως θα μπορούσε να παίξει ακόμα και σε μία εκ των Άντερλεχτ ή Μπριζ.

Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται λίγο καιρό στο Βέλγιο καθώς ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης τον περασμένο Ιανουάριο, παρόλα αυτά έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει τις εντυπώσεις και τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

Τρανό παράδειγμα οι δηλώσεις που έκανε στην εφημέριδα "Γαύρος" ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Γιάνικ Φερέρα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο μέσο.

"Ως άνθρωπος, κατ’ αρχάς είναι πραγματικά σπουδαίος. Μας προσφέρει εμπειρία, καθώς είναι 29 χρόνων και έχει διεθνείς παραστάσεις, σε μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές.

Είναι αποφασιστικός σε ό,τι κάνει, είτε πρόκειται για αγώνα είτε για προπόνηση, ενώ είναι φανερό πως έχει και κίνητρο ώστε να δείχνει σε κάθε ευκαιρία το καλό του πρόσωπο.

Προπονείται σκληρά, είναι αφοσιωμένος στο πλάνο της ομάδας και είναι μεγάλη μας χαρά που τον έχουμε μαζί μας. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση, μπορεί να μεταβιβάζει σωστά την μπάλα και κινείται όπως πρέπει στον χώρο, δημιουργώντας τις σωστές αποστάσεις που απαιτούνται κάθε φορά.

Φερέρα: "Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Μανιάτης"

Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, δίχως αμφιβολία, και μπορώ να σας πω ότι έλειπε από τη Σταντάρ ένας παίκτης του δικού του στιλ", δήλωσε ο 36χρονος τεχνικός του βελγικού συλλόγου, ο οποιός δεν θέλησε να κάνει εκτίμηση για την παραμονή ή μη του Γιάννη Μανιάτη και τη νέα σεζόν στην Σταντάρ:

"Μας δίνει ήδη πολλά, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, δεν ξέρω καν τι θέλει ο ίδιος, αφού δεν το έχω κουβεντιάσει μαζί του. Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι μας βοηθάει ουσιαστικά η παρουσία του.

Με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει ο Μανιάτης, μπορεί να πετύχει σε κάθε ομάδα, όχι μόνο στη Σταντάρ. Μιλώντας για το Βέλγιο, σίγουρα θα έπαιζε και στην Άντερλεχτ, και στην Μπριζ, και στη Γάνδη. Παντού θα είχε σημαντικό ρόλο ένας ποδοσφαιριστής σαν αυτόν", κατέληξε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ