ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έχασε την ευκαιρία για κορυφή η Akropolis

Έχασε την ευκαιρία για κορυφή η Akropolis

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας αναδείχθηκε η Akropolis κόντρα στην Nykopings με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να μειώνουν στον ένα πόντο τη διαφορά από την κορυφή.

Η Akropolis παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι 1-1 κόντρα στην Nykopings εκτός έδρας ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Μπρομοϊμποκάρνα.

Ο "ελληνικός" σύλλογος της Σουηδίας βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχτηκε στο 81' αλλά στο 90' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Peterson.

Από πλευράς Ελλήνων και οι τρεις που ξεκίνησαν Γκέζος, Μητρόπουλος και Σταυροθανασόπουλος έπαιξαν σε όλη την αναμέτρηση βοηθώντας αρκετά την ομάδα τους.

Υπογράφει ο Γιάντσης

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και με τον Γιάντση ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της Akropolis και αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος επιθετικός μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και η ελληνική παροικία στην Akropolis θα αποκτήσει επίσημα και ένα ακόμη μέλος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ