ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιστρέφει στην Γιουβέντους για να πάει πάλι δανεικός ο Τάσος Δώνης

Επιστρέφει στην Γιουβέντους για να πάει πάλι δανεικός ο Τάσος Δώνης

Ο Τάσος Δώνης δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην Σασουόλο και αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Γιουβέντους, όπου ανήκει, και εν συνεχεία να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Τάσος Δώνης δεν θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της Σασουόλο αλλά θα επιστρέψει στην Γιουβέντους από την οποία θα παραχωρηθεί εκ νέους δανεικός προκειμένου τη νέα σεζόν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 18χρονος μέσος τον Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο με την "Γιούβε" μέχρι το 2018 και παραχωρήθηκε δανεικός στην Σασουόλο για ενάμιση χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία στη νέα του ομάδα ενώ προς το τέλος της σεζόν υπήρξε και ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ιταλία ο Δώνης δεν θα εξαντλήσει τον δανεισμό του στην Σασουόλο αλλά θα επιστρέψει από τώρα στην Γιουβέντους όπου ανήκει και η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα βρει μια άλλη ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Συγκεντρωμένος στην Εθνική Νέων

Την ίδια ώρα ο Τάσος Δώνης βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Νέων όπου και προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2015. Ο Δώνης είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αν και εκεί έχει σταθεί άτυχος καθώς έχει γυρίσει το πόδι του και δεν μετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής Νέων ενώ και η παρουσία του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είναι αμφίβολη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ