ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Στην ουγγρική Κισβάρντα ο Μπέριος

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θόδωρος Μπέριος αποχώρησε ύστερα από έξι χρόνια από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη "νεοφώτιστη" της πρώτης κατηγορίας ουγγρικού πρωταθλήματος, Κισβάρντα.

Επιστροφή στην κεντρική Ευρώπη για τον Θόδωρο Μπέριο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην τσέχικη Ζενίτ Τσάσλαβ, αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από έξι χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κισβάρντα.

Είναι νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ουγγαρίας, καθώς την περασμένη σεζόν προβιβάστηκε ως δεύτερη από τη δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα, εκεί θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Τον Σέρβο επιθετικό, Μπράνα Ίλιτς. Ο Μπέριος ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στον Ιωνικό, το 2009. Ακολούθησε η Ηλιούπολη και ο Βύζας Μεγάρων στη Β' Εθνική, η ομάδα της Τσεχίας και ακολούθως η εξαετής παρουσία στους Ηπειρώτες. Με τον ΠΑΣ στην πρώτη κατηγορία κατέγραψε 96 συμμετοχές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

"Και επίσημα έληξε η συνεργασία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Μπέριο, κοινή συναινέσει, μετά από 6 χρόνια.

Η ομάδα του ΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και τις στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία του ΠΑΣ και του εύχεται ότι καλύτερο στη νέα του ομάδα την KISVARDA FC στην Ουγγαρία.

Ο Θοδωρής μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα του ΠΑΣ και τον υπέροχο κόσμο της."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ