ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Στη Λανς ο Τασουλής

Επίσημο: Στη Λανς ο Τασουλής

Η Λανς ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Τασουλή με τη μορφή δανεισμού απ' τον Πανιώνιο.

Παίκτης της Λανς είναι με κάθε επισημότητα ο Χρήστος Τασουλής. Ο Έλληνας μπακ πέρασε τη Δευτέρα (10/07) με επιτυχία απ' τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 26χρονος αμυντικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ' τον Πανιώνιο, με τη γαλλική ομάδα να διατηρεί, παράλληλα, οψιόν αγοράς. Η Λανς αγωνίζεται στη Ligue 2, αλλά έχει βλέψεις ανόδου στα "μεγάλα σαλόνια" του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Τασουλής κατέγραψε 30 συμμετοχές στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα του Πανιωνίου, όντας ένας απ' τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Στους "κυανέρυθρους" παίζει την τελευταία τριετία, έχοντας πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές το 2014-2015 και 27 το 2015-2016. Παλαιότερα έπαιζε με τον Φωστήρα σε Γ' και Β' Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση της Λανς αναφέρει: "Ο Χρήστος Τασουλής υπέγραψε δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν να αποκτηθεί στο τέλος της σεζόν".

Επίσης και ο Πανιώνιος έκανε γνωστή τη συμφωνία των δυο πλευρών: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τασουλή, στη Λανς, μεοψιόν αγοράς από τη γαλλική ομάδα".

Ενώ ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ όλοι με καλοσώρισαν πολύ καλά. Η Λανς είναι ένα μεγάλο κλαμπ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην κατηγορία. Μου αρέσει να δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο".

Όσο για τον ίδιο εκτός γηπέδου είπε: "Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και να περνάω τον περισσότερο χρόνο μόνος μου".

Σχετικά με τους στόχους του δήλωσε:

"Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον μεγάλο στόχο της, να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία και εύχομαι να παίξω πολύ και να βοηθήσω αρκετά μέσα στο γήπεδο".

Ενώ για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του υποστήριξε:

"Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω μακριά από την χώρα μου και να προχωρήσω την καριέρα μου".

Τέλος σχετικά με τα αριστερά μπακ που θαυμάζει σημείωσε:

"Μου αρέσει ο Μαρσέλο και επίσης ο Φελίπε Λουίς".


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ