ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιμένει η Ζενίτ: 30 εκατ. ευρώ στη Ρόμα, ηγεμονικό συμβόλαιο σε Μανωλά

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει σαν "τρελός" τον Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ, πείθοντας τους ιθύνοντες της ομάδας να ανοίξουν την κάνουλα με τα ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν τη Ζενίτ να κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία του νέου της προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Και ποια είναι αυτή; Ο Κώστας Μανωλάς στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες, η πρόταση της ρωσικής ομάδας έχει ανέβει στα 30.000.000 ευρώ προς τους "λύκους" για να πουν το "ναι" ενώ στον Έλληνα παίκτη παρέχει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο μεταξύ 3,5 και 4.000.000 ευρώ ετησίως!

Αυτή τη στιγμή ο Μανωλάς αμείβεται με 1.5000.000 ευρώ το χρόνο από την Ρόμα και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή για να την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου, την ώρα που καραδοκεί και η Τσέλσι για τον διεθνή σέντερ μπακ.

Το ιταλικό "Sky Sport" αναφέρει πως το βράδυ της Τρίτης (20/6) υπήρξε συνάντηση μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη Γιάννη Ευαγγελόπουλου και του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, για να συζητήσουν για την προσφορά της Ζενίτ στους Ρωμαίους και στον 26χρονο σέντερ μπακ.

Το ίδιο μέσο να προσθέτει πως από τη σύσκεψη κορυφής στο Λονδίνο μεταξύ του προέδρου (Παλότα), του προπονητή (Ντι Φραντσέσκο) και του Μόντσι θα έρθει η απάντηση για το αν θα πουληθεί ο Μανωλάς ή όχι στην Ζενίτ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ