ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιμένει η Τράμπζονσπορ για Μήτρογλου

Επιμένει η Τράμπζονσπορ για Μήτρογλου
Μήτρογλου

Επίσημη προσφορά για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να έχει καταθέσει η Τραμπζονσπόρ, την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φούλαμ.

Μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν πρόκειται να παίξει φέτος στη Φούλαμ. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την "Fanatik" είναι ο μεγάλος στόχος της Τράμπζονσπορ που μπαίνει... σφήνα για να τον κάνει δικό της και να τον αρπάξει από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους.

Η ομάδα της Τραπεζούντας κατέθεσε πρόταση ύψους 1,75 εκ. ευρώ στον διεθνή άσο, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση από την πλευρά της ομάδας ή του ίδιου του παίκτη. Ο Μήτρογλου έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Φούλαμ, που θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την "Abola»", η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Άγγλους αλλά και τον παίκτη, ο όποιος θέλει να παίξει στην ομάδα του Χόρχε Ζεσούς. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μένει να δούμε που θα καθίσει η... μπίλια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ