ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επέστρεψε και παίζει βασικός ο Σάμαρης

Επέστρεψε και παίζει βασικός ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στα γήπεδα ακριβώς ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του, καθώς ο Ρουί Βιτόρια αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πριμέιρο Ντεζέμπρο.

Η Μπενφίκα φιλοξενείται από την Πριμέιρο Ντεζέμπρο (1η Δεκέμβρη) για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας, την Παρασκευή, ματς το οποίο θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Ανδρέα Σάμαρη στη δράση, ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του.

Ο 27χρονος διεθνής Έλληνας μέσος υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού σε προπόνηση των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας και οι προβλέψεις έκαναν λόγο για απουσία του για διάστημα που θα υπερέβαινε τον ένα μήνα.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Σάμαρης ανάρρωσε γρηγορότερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία των ιατρικών εκτιμήσεων και θα πάρει φανέλα βασικού από τον Ρουί Βιτόρια στην αναμέτρηση του Κυπέλλου. Εκτός θα μείνει ο έτερος Έλληνας της πορτογαλικής ομάδας, Κώστας Μήτρογλου, καθώς όπως ισχυρίζονται τα πορτογαλικά ΜΜΕ επέστρεψε κουρασμένος από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας, με Κύπρο και Εσθονία.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ