ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επανέρχονται οι Κινέζοι για Μήτρογλου

Benfica's Kostas Mitroglou, left, challenges Kiev's Yevhen Makarenko, right, during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Kostas Mitroglou, left, challenges Kiev's Yevhen Makarenko, right, during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Οι κινέζικες ομάδες δεν έχουν βγάλει από τη λίστα τους τον διεθνή Έλληνα φορ της Μπενφίκα, Κώστα Μήτρογλου, και επανέρχονται δριμύτερες παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε πρόταση της Tianjin Quanjian το Φεβρουάριο.

Μπορεί το Φεβρουάριο να αρνήθηκε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσέφερε η Tianjin Quanjian, αλλά αυτό δεν κάμπτει την επιθυμία των Κινέζων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "O Jogo", ομάδες της ασιατικής χώρας θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον 29χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό της Μπενφίκα, Κώστα Μήτρογλου.

Η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από γερμανικές ομάδες, ωστόσο οι Κινέζοι αναμένεται να επανέλθουν πιο αποφασιστικοί και με περισσότερα... χρήματα.

Η Tianjin Quanjian κατέβαλε τον περασμένο Φλεβάρη τα 45.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του "Mitrogolo" από την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, αλλά ο ίδιος απέρριψε την προοπτική να μεταναστεύσει στην Κίνα παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε ισοδυναμούσε με πενταπλασιασμό των απολαβών του (8.000.000 ευρώ / σεζόν).

Οι "αετοί" έχουν κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον 25χρονο διεθνή Ελβετό επιθετικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά τη λήξη του γερμανικού Κυπέλλου.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ