ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League για Σάμαρη

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Sunday Times", τρεις αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη το προσεχές καλοκαίρι, με την Μπενφίκα να ζητάει 20.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη έχουν εκφράσει τρεις αγγλικές ομάδες, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα των "Sunday Times".

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι Μίντλεσμπρο, Κρίσταλ Πάλας και Σάντερλαντ καλοβλέπουν την περίπτωση του Έλληνα διεθνή, με τους διοικούντες την Μπενφίκα να είναι θετικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Συγκεκριμένα, οι "Αετοί της Λισαβόνας" ζητούν 20.000.000 ευρώ για τον 27χρονο μέσο, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει πραγματοποιήσει αρκετές καλές εμφανίσεις. Συνολικά τη φετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μετράει 28 συμμετοχές και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Απ' την πλευρά του, ο μάνατζερ του διεθνή άσου, Γιάννης Εμμανουηλίδης επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του, το ρεπορτάζ των "Sunday Times", τονίζοντας πως στόχος του Σάμαρη είναι κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League:

"Ο Ανδρέας έχει εκφράσει τη θέλησή του να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην Premier League, όμως θα το κάνει την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη ομάδα".

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ