ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έλυσε το συμβόλαιο του με την Σαρλερουά ο Νίνης

Έλυσε το συμβόλαιο του με την Σαρλερουά ο Νίνης

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί είναι ο Σωτήρης Νίνης αφού η επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει από την Σαρλερουά έγινε πράξη μετά από συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας.

Πριν από μια εβδομάδα ο Σωτήρης Νίνης με αποκλειστική του συνέντευξη στο Sport24.gr δήλωνε ότι αν δεν τον υπολόγιζαν στην Σαρλερουά καλό θα ήταν να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η επιθυμία του 26χρονου άσου έγινε πράξη καθώς με το που επέστρεψε στο Βέλγιο ο Νίνης για να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας του είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή εκφράζοντας και πάλι την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη στιγμή που υπολογιζόταν στα βασικά πλάνα της ομάδας.

Παρά τις συζητήσεις με τα στελέχη και τον προπονητή της Σαρλερουά η απόφαση του Νίνη δεν άλλαξε και έτσι οι δυο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχουν ήδη λύσει τη συνεργασία τους. Έχουν υπογραφεί και τα σχετικά χαρτιά και ο Νίνης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την Σαρλερουά αλλά δεν αποκλείεται και να μην βγει τέτοια ανακοίνωση.

Άλλωστε στην διάρκεια της Παρασκευής τόσο ο εκτελεστικός διευθυντής των "ασπρόμαυρων" όσο και ο προπονητής της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας που θα κάνει η Σαρλερουά στην Ισπανία για μια εβδομάδα αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Σωτήρη Νίνη.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής Πιέρ Ιβ Χέντρικς είπε:

"Φεύγουμε αύριο με 24 παίκτες και τρεις γκολκίπερ χωρίς το Νίνη και με τους δυο νέους παίκτες τον Stevance και τον Saglik να έχουν μπει ήδη στο πρόγραμμα.

Οι επικείμενες αφίξεις ολοκληρώθηκαν και οι αποχωρήσεις επίσης. Ο Νίνης ήταν ο μόνος παίκτης που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει καθώς δεν ήταν χαρούμενος με το χρόνο συμμετοχής του σε εμάς".

Ενώ ο τεχνικός της Σαρλερουά Φελίς Μαζού υποστήριξε: "Άλλα καλά νέα είναι ότι εκτός του Νίνη δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το κλαμπ εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ