ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έλληνας ποδοσφαιριστής πάει στην Ινδία

Έλληνας ποδοσφαιριστής πάει στην Ινδία
Ηλιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προορισμό την Ινδία αναχωρεί τις επόμενες μέρες ο Στέλιος Ηλιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 30χρονος χαφ έχει συμφωνήσει με τη Northeast United, ιδιοκτήτης της οποίας είναι διάσημος Ινδός ηθοποιός.

Επίσημη πρόταση στον Στέλιο Ηλιάδη έχει καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η Northeast United, ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ινδία. Ο 30χρoνος χαφ έχει στα χέρια του το συμβόλαιο και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, εκτός απροόπτου, θα ταξιδέψει στην πόλη Guwahati, για να υπογράψει.

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Ιδιοκτήτης της Northeast United είναι ένας από τους διασημότερους Ινδούς ηθοποιούς, ο John Abraham. Προ ημερών η ίδια ομάδα απέκτησε τον Romaric, τον διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού 33χρονο μέσο.

Προπονητής είναι ο Nelo Vingada, Πορτογάλος, 63 ετών, ο οποίος έχει κοουτσάρει ένα σωρό ομάδες στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων τις Εθνικές ομάδες του Ιράν, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας, την Πορτογαλία, αλλά και αρκετούς συλλόγους (μεταξύ άλλων Μπελενένσες, Μαρίτιμο, Ζάμαλεκ, Σεούλ, Περσέπολις, βοηθός στη Μπενφίκα, Ακαντέμικα).

Το πρωτάθλημα στην Ινδία ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου. Ο Ηλιάδης έπαιζε τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Πανθρακικό, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν από Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Κέρκυρα. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 πήγε στη Βουλγαρία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Την τελευταία σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές.

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ