ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ελεύθερος ο Μαυρίας, οδεύει προς Γερμανία

Ελεύθερος ο Μαυρίας, οδεύει προς Γερμανία

Το συμβόλαιο του Χάρη Μαυρία με την Σάντερλαντ λύθηκε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου με το νεαρό άσο να οδεύει και πάλι προς Γερμανία και την Καρλσρούη να δείχνει διατεθειμένη να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Χάρη Μαυρία στην Γερμανία και την δεύτερη κατηγορία αλλά όχι για χάρη της Φορτούνα Ντίσελντορφ, που αγωνίστηκε πέρυσι, αλλά για την Καρλσρούη όπου παίζει και ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στην Γερμανία που τονίζουν ότι ο σύλλογος της Γερμανίας δείχνει διατεθειμένος να εντάξει στο δυναμικό του τον Έλληνα άσο.

Να σημειώσουμε ότι ο Μαυρίας, όπως αναφέρουν και οι Γερμανοί, έμεινε ελεύθερος τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου από την Σάντερλαντ και έχει έτσι το περιθώριο να υπογράψει τις επόμενες μέρες στην ομάδα που ο ίδιος επιθυμεί.

Για αυτό κόπηκε από την Ελπίδων

Η αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής στέγης και το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό ήταν οι δυο λόγοι που οδήγησαν στην αντικατάσταση του Χάρη Μαυρία από τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων για τα ματς με την Αλβανία την Παρασκευή (2/9) και την Πορτογαλία (6/9). Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο 22χρονος άσος είναι ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ