ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Είπε το "ναι" στη Γρανάδα ο Κονέ

Είπε το "ναι" στη Γρανάδα ο Κονέ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Κονέ απάντησε καταφατικά στην πρόταση της Γρανάδα, σύμφωνα τα τοπικά ισπανικά ΜΜΕ, και τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του από την Ουντινέζε.

Με τις βαλίτσες στο χέρι για την Ανδαλουσία είναι ο 29χρονος Έλληνας μέσος, Παναγιώτης Κονέ, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης αποδέχθηκε την πρόταση της Γρανάδα, προκειμένου να συνεχίσει στην ισπανική ομάδα την καριέρα του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, "Ideal", o Κονέ απάντησε καταφατικά στην πρόταση της "γρανά" και θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στον ισπανικό Νότο προκειμένου να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του από την Ουντινέζε.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος κατά καιρούς είχε απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ κορυφαίων ελληνικών ομάδων, μετρά μέχρι τώρα μόλις πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε στη Serie A και σίγουρα βρίσκεται προς αναζήτηση περισσότερων λεπτών συμμετοχής.

Όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Παναγιώτης Κονέ θα αγωνιστεί στη Γρανάδα ως δανεικός από τους "φριουλιάνι" μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ισπανική ομάδα να παραμείνει στη La Liga.

Μετά από 18 αγωνιστικές στη La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 19η (προτελευταία) θέση της κατάταξης, ενώ η Βαλένθια (πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού) έχει 16 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Montreal Impact καλεί Κονέ
Θέλει Κονέ η Γρανάδα
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ