ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Είδε Μήτρογλου και Σάμαρη ο Κατσουράνης

Είδε Μήτρογλου και Σάμαρη ο Κατσουράνης

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Μπενφίκα και το χατ-τρικ του Κώστα Μήτρογλου.

Η Μπενφίκα πέρασε από το "Ρεστέλο" επικρατώντας άνετα με 5-0 της Μπελενένσες, χάρη στο χατ-τρικ του Κώστα Μήτρογλου και με τον έτερο Έλληνα των "αετών" της Λισσαβώνας, Ανδρέα Σάμαρη βασικό. Παρών και ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα - από το 2006 έως το 2009 - βρέθηκε στην πορτογαλική πρωτεύουσα και στο "Ρεστέλο" για το ματς με την Μπελενένσες. Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου τόσο για τους "αετούς" όσο και για τους δύο "gregos" της ομάδας:

"Η Μπενφίκα κέρδισε και είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον εγώ θέλω να πάρει το πρωτάθλημα και θα υποστηρίζω να το κάνει. Ο Ανδρέας και ο Κώστας είναι καλοί παίκτες και έχουν κάνει καλή δουλειά. Έχουν ενταχθεί σε μια φανταστική ομάδα και είναι πιο εύκολο να κάνεις τη δουλειά σου, όταν ο περίγυρος βοηθά. Ήρθα εδώ, στο γήπεδο, γιατί αγαπώ πολύ την Μπενφίκα. Πέρασα καλά χρόνια εδώ και αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου", υποστήριξε ο Κώστας Κατσουράνης.

Διαβάστε ακόμη:

Αποθέωση για Μήτρογλου από τα πορτογαλικά ΜΜΕ

Με χατ-τρικ Μήτρογλου η Μπενφίκα

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ