ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εγκώμια για Σιόβα από ισπανικό ΜΜΕ

Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ισπανικό ΜΜΕ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο στην απόδοση του Δημήτρη Σιόβα, κατά το διάστημα που βρίσκεται στη Λεγκανές.

Ο Δημήτρης Σιόβας εντυπωσιάζει την ποδοσφαιρική Ισπανία με τις εμφανίσεις του σε αυτούς του δυόμιση μήνες που βρίσκεται στην Primera Division και στη Λεγκανές, με συνέπεια να λαμβάνει αναγνώριση από κόσμο και Τύπο.

Μετά από τη βράβευσή του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Μαρτίου από τους οπαδούς της ομάδας, ήρθε δημοσίευμα της ιστοσελίδας " Fichajes" για να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοσή του, με τον εξής χαρακτηριστικό τίτλο: "Σιόβας, η καλύτερη χειμερινή μεταγραφή της Λεγκανές".

Εντός αυτού, αναφέρει πως "μετά το κακό ντεμπούτο, σύντομα έγινε ένας από τους κορυφαίους της αμυντικής γραμμής, μαζί με τον αρχηγό Μαντοβάνι", ενώ εν συνεχεία γίνεται λόγος για την ώθηση που δίνουν στον Έλληνα διεθνή τα φυσικά χαρακτηριστικά του.

Επίσης, υποστηρίζεται πως ακριβώς λόγω αυτών των εμφανίσεων, καθίσταται πολύ δύσκολο ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λεγκανές, αφού μεγαλύτερες ομάδες αναμένεται να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Η επιθυμία της Λεγκανές να τον διατηρήσει στις τάξεις της και με το πέρας του εξάμηνου δανεισμού από τους "ερυθρόλευκους", αντιμετωπίζεται ως δεδομένη.

Ο Σιόβας έχει μετρήσει εννέα συμμετοχές στη φετινή Primera Division, έχοντας συμπληρώσει 90λεπτο στις επτά εξ αυτών.

Εγκώμια για Σιόβα από ισπανικό ΜΜΕ

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ