ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εφιαλτική εμφάνιση από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Εφιαλτική εμφάνιση από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Η Júbilo Iwata του Αβραάμ Παπαδόπουλου ηττήθηκε 3-0 από την Kashima Antlers και ο Έλληνας στόπερ φέρει ευθύνη στα δυο πρώτα γκολ, ενώ αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε, σε μια βραδιά που θα θέλει να ξεχάσει (VIDEO).

Ήταν για τον ίδιο μια βραδιά απ' αυτές που δεν θα θέλει να θυμάται για πολύ καιρό. Η ομάδα του έχασε με σκορ 3-0 και ο ίδιος ήταν απ' αυτούς που συνέβαλαν στο να έρθει αυτή η βαριά ήττα.

Η Júbilo Iwata του Αβραάμ Παπαδόπουλου ηττήθηκε από την Kashima Antlers και ο Έλληνας στόπερ δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση, αφού στα δυο πρώτα τέρματα φέρει ευθύνη, ενώ ως κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποβολή του λίγο πριν το φινάλε.

Στο πρώτο γκολ χάνει τη μάχη στον αέρα από τον αντίπαλό του σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, αφού του πήρε την κεφαλιά και σκόραρε, ενώ στο δεύτερο έκανε αποτυχημένη απόπειρα για τάκλιν, προτού δοθεί (ανύπαρκτο πάντως) πέναλτι στην Kashima, αφού ο γκολκίπερ πρόλαβε να διώξει την μπάλα, προτού ρίξει κάτω τον αντίπαλο.

Ο Μποθρόιντ στο 77' σημείωσε αυτογκόλ για την Júbilo Iwata και δέκα λεπτά μετά ο άλλοτε διεθνής αρχηγός του Ολυμπιακού αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Πάντως, ήταν το λιγότερο κακό που θα μπορούσε να συμβεί αυτή την βραδιά για τον ίδιο και την Júbilo.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ