ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δύο γκολ ο Σταυροθανασόπουλος στη νίκη της Akropolis με 4-0

Δύο γκολ ο Σταυροθανασόπουλος στη νίκη της Akropolis με 4-0

Η Akropolis επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Syrianska με τον Σταυροθανασόπουλο να πετυχαίνει δυο τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Παρέμεινε στην 3η θέση η Akropolis και παλεύει για τη δεύτερη και την διεκδίκηση της ανόδου στα μπαράζ. (VIDEO)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Akropolis επικρατώντας εκτός έδρας της Syrianska με 4-0 και παρέμεινε στην 3η θέση, τρεις πόντους πίσω από την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής στη Σουηδία και πλέον απομένουν δέκα ακόμα αγωνιστικές με την ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου να δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη μετά την επιστροφή από τις διακοπές.

Στο παιχνίδι της Κυριακής μεγάλος πρωταγωνιστής από πλευράς των Ελλήνων που αγωνίζονται στην Akropolis ήταν ο Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε δυο γκολ για την ομάδα του και έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη της Akropolis.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 με τον Βάσιτς στο 10' ενώ ο ίδιος παίκτης στο 21' έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος μίλησε ο Έλληνας επιθετικός. Αρχικά στο 69' από κοντά με πλασέ εκμεταλλεύτηκε παράλληλη μπαλιά και έκανε το 3-0 ενώ εν συνεχεία στο 81' με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα και τους Γκέζο, Νικολακάκη οι οποίοι έπαιξαν σε όλη την αναμέτρηση και είχαν επίσης εξαιρετική παρουσία στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ τα γκολ της Akropolis:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ