ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δώνης: "Έβλεπα τον Μπαλοτέλι στην τηλεόραση και τώρα είμαστε συμπαίκτες"

Δώνης: "Έβλεπα τον Μπαλοτέλι στην τηλεόραση και τώρα είμαστε συμπαίκτες"

Ο Τάσος Δώνης μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Μάριο Μπαλοτέλι στη Νις, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Ιταλού και στο πώς συμπεριφέρεται στην γαλλική ομάδα.

Δανεικός από τη Γιουβέντους στη Νις αγωνίζεται ο Τάσος Δώνης. Ο 20χρονος επιθετικός, μίλησε στο Έθνος και αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Μάριο Μπαλοτέλι, είπε πως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα και πως είναι συνεργάσιμος. Παράλληλα, του φαίνεται περίεργο το γεγονός πως μέχρι τώρα έβλεπε τον "Super Mario" στην τηλεόραση και τώρα είναι συμπαίκτης μαζί του.

Για τον δανεισμό του από την Γιουβέντους, ανέφερε: "Είμαι δανεικός δανεικός από τη Γιουβέντους για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς 2 εκ. ευρώ. Αν, βέβαια, η Γιουβέντους έχει σκοπό να με επαναφέρει στις τάξεις της, θα πρέπει να δώσει επιπλέον 2 εκ. ευρώ στη Νις, δηλαδή 4.000.000 ευρώ".

Για τον Μπαλοτέλι που παίζουν μαζί στη Νις, είπε: "Κάποιες φορές έτσι είναι η ζωή. Από εκεί που έβλεπα τον Μπαλοτέλι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή είμαστε συμπαίκτες. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα, γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι συνεργάσιμος, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, μιλάει με όλους, κάνει πλάκες και γενικά είναι πολύ άνετος μαζί μας.

Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου με τη Νις, έκανε δώρο σε όλους μας από ένα καπέλο και μία μπλούζα αξίας 600 ευρώ. Εγώ έχω επιπλέον την τύχη να συνομιλώ περισσότερο μαζί του λόγω γλώσσας, γιατί είμαι ο μοναδικός στην ομάδα που μιλάω ιταλικά, οπότε κάνουμε αρκετές συζητήσεις. Και με τους άλλους παίκτες μιλάει, είτε στα αγγλικά, είτε με κάποια λίγα γαλλικά που γνωρίζει".

Για το αν ο "Super Mario" έχει μετανιώσει για ορισμένα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν, ανέφερε: "Γι' αυτόν είναι σημαντικό το ότι έχει έρθει σε ένα πολύ καλό περιβάλλον και ότι ο προπονητής τον πιστεύει πολύ. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εκείνον και έχει σκοράρει αρκετές φορές.

Δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να πραγματοποιήσουμε κοινή έξοδο, αλλά, απ' ό,τι καταλαβαίνω, προτιμάει να πηγαίνει στο Μονακό, που είναι κοντά και πρόκειται για πολύ ωραία πόλη. Όσο για την προσωπική του ζωή, και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι έκανε στο παρελθόν, δεν νομίζω πως έχει κάποιο νόημα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ