ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δύο γκολ στο 35', αλλαγή στο 41': Τι έγραψε ο Μήτρογλου στο twitter

Δύο γκολ στο 35', αλλαγή στο 41': Τι έγραψε ο Μήτρογλου στο twitter

Περίεργη βραδιά για τον Μήτρογλου κόντρα στην Αρόουκα, καθώς από τα δύο γκολ και την αποθέωση έγινε σε χρόνο-ρεκόρ "θυσία" από τον προπονητή του. Τι σχολίασε ο ίδιος μετά τον αγώνα.

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν "καυτός" κόντρα στην Αρόουκα και στο 35' είχε ήδη πετύχει δύο γκολ στην αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική Primeira Liga. Ωστόσο ο προπονητής του, τον "θυσίασε" στο 41' μετά την αποβολή του τερματοφύλακα και τον έκανε αλλαγή.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκνευρισμένος τη στιγμή που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ και ο κόσμος δεν είδε με καλό μάτι αυτή την αλλαγή. Ένα "κύμα" τιτιβισμάτων με αποθέωση για τον Μήτρογλου και- όχι και τόσο κόσμιες- διαφωνίες για την απόφαση του προπονητή, "σάρωσε" το twitter.

Η αντίδραση όμως του Κώστα στην αλλαγή, έμεινε εκεί. Άλλωστε με την ένταση στο κόκκινο- και την ώρα που ένιωθε "καυτός"- δεν ήταν παράλογη η επιθυμία του να συνεχίσει τον αγώνα. Όταν όμως ηρέμησε, είδε ξεκάθαρα το στόχο μπροστά του.

Με αγώνα Champions League την Τρίτη (14/02) κόντρα στην Ντόρτμουντ, δεν υπήρχε λόγος να τρέχει μόνος του μπροστά για ένα ημίχρονο, παίζοντας η Μπενφίκα με δέκα. Βγήκε, προφυλάχθηκε, η ομάδα του νίκησε με 3-0 και όλα καλά.

Γι' αυτό και μετά τον αγώνα, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση, μιλώντας πάνω απ' όλη για την ομάδα. "Τα πάντα για την Μπενφίκα, σημαντική νίκη! Τώρα συγκέντρωση στο Champions League και την Ντόρτμουντ. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη", τουίταρε ο Έλληνας επιθετικός.

Δείτε το τιτίβισμά του αλλά και εικόνες που δημοσιεύτηκαν για χάρη του:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ