ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δύο γκολ στην Αυστραλία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Δύο γκολ στην Αυστραλία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος οδήγησε την Brisbane Roar στην πρώτη της εφετινή νίκη στην Αυστραλία. Σημείωσε δύο γκολ στο 3-1 επί της Melbourne City. Διαβάστε πότε έβαλε ξανά δύο τέρματα σε ένα ματς ο 34χρονος. (VIDEO).

Ύστερα από επτά αγώνες στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, η Brisbane Roar κατέκτησε την πρώτη της νίκη. Πρωταγωνιστής ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έβαλε δύο γκολ στο 3-1 επί της Melbourne City.

Ο 34χρονος στόπερ, που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, άνοιξε το σκορ στο 5', ενώ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Σε επτά συμμετοχές ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έφτασε τα τρία γκολ, αφού είχε ξανασκοράρει στο 3-3 με την Wellington Phoenix, στις 28 Οκτωβρίου.

Είναι πλέον πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, μαζί με τον 38χρονο Ιταλό Μάσιμο Μακαρόνε! Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα που έγινε την Παρασκευή (17/11) με τα γκολ του Παπαδόπουλου:

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013

Ήταν 10 Μαρτίου 2013, όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έβαλε για πρώτη και τελευταία φορά έως σήμερα δύο γκολ σε ένα ματς. Σε αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τη Super League σκόραρε στο 14' και στο 56' με κεφαλιές. Το τρίτο τέρμα είχε βάλει ο Αμπντούν.

Photo credits: a-league.com.au instagram

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ