ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Δύο εκατ. ευρώ δίνει η Λεγκανές για Σιόβα"

"Δύο εκατ. ευρώ δίνει η Λεγκανές για Σιόβα"

Η Λεγκανές έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Σιόβα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κατέστησε σαφή στον Ολυμπιακό την πρόθεσή του να μείνει στην Ισπανία και οι "πεπινέρος" δίνουν 2 εκατ. ευρώ στους "ερυθρόλευκους" για να τον αποκτήσουν.

Φόρεσε 16 φορές τη φανέλα της Λεγκανές και πέτυχε ένα γκολ στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν της La Liga. Το Μάρτιο ψηφίστηκε ως "παίκτης του μήνα" από τους οπαδούς των "πεπινέρος".

Ο 28χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σιόβας, παραχωρήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Αυτοί οι έξι μήνες και η καταλυτική συμβολή του στην παραμονή της Λεγκανές στην πρώτη κατηγορία αποδείχθηκαν ικανό χρονικό διάστημα για να πείσει τους διοικούντες την ισπανική ομάδα να προσπαθήσουν να την κρατήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca" υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας, ενώ και ο Σιόβας κατέστησε στον Ολυμπιακό σαφή την πρόθεσή του να συνεχίσει στους "πεπινέρος" και το πρωτάθλημα της χώρας της Ιβηρικής.

Πλέον η Λεγκανές - σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα - επιχειρεί να τον αποκτήσει από τους "ερυθρόλευκους" και η πρόταση αγοράς ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Photo credits: La Liga Twitter

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ