ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διορία της Ζενίτ στον Μανωλά

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "SportMediaset", οι διοικούντες τη Ζενίτ έδωσαν διορία μέχρι το Σάββατο (01/07) στον Κώστα Μανωλά προκειμένου να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την πρόταση τους. Γερά στο "κόλπο" της απόκτησής του η Τσέλσι.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης οδεύει προς οριστικό "ναυάγιο", σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του " SportMediaset" οι διοικούντες τη ρωσική ομάδα θα περιμένουν μέχρι το Σάββατο (01/07) την απάντηση του Έλληνα στόπερ, προτού στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

Το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο 26χρονος αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό της έκβασης της μεταγραφής.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης (28/06) ο Έλληνας αμυντικός έπρεπε να πάει σε ιατρικό κέντρο (Villa Stuart clinic) για να περάσει έναν πρώτο κύκλο ιατρικών εξετάσεων για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, αλλά εν τέλει δεν πήγε. Ο λόγος, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ήταν οικονομικός, καθώς απαιτεί να πληρωθεί σε ευρώ και όχι σε ρούβλια (4.000.000 ευρώ τον χρόνο).

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες, γερά στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει κι η Τσέλσι, αφού ο Μανωλάς αποτελεί "διακαή πόθο" του Αντόνιο Κόντε για το κέντρο της άμυνας των Λονδρέζων. Μάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει ακόμα και 40.000.000 ευρώ στους "τζαλορόσι" για χάρη του.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ