ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Δίδυμο" Φέισα - Σάμαρη στο Πόρτο - Μπενφίκα

"Δίδυμο" Φέισα - Σάμαρη στο Πόρτο - Μπενφίκα

Η Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου κι Ανδρέα Σάμαρη δοκιμάζεται, την Κυριακή στις 21:15, από την Πόρτο στο "Ντραγκάο". Με πρώην "ερυθρόλευκο" δίδυμο στα χαφ, οι "αετοί".

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος, εκτός έδρας με την Πόρτο την Κυριακή στις 21:15, στο "Ντραγκάο". Η παρουσία των δύο Ελλήνων των "αετών", Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου, στην αρχική ενδεκάδα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Κι αν είναι γνωστό ότι παρτενέρ του δευτέρου στην επίθεση θα είναι ο Βραζιλιάνος, Ζόνας, ο πρώτος θα παίξει στα χαφ δίπλα σε έναν παλιό του γνώριμο. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο τεχνικός της Μπενφίκα, όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε του ντέρμπι, ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Λιούμπομιρ Φέισα, θα είναι επιφορτισμένοι με το ανασταλτικό έργο, απέναντι στους "δράκους".

"Δίδυμο" Φέισα - Σάμαρη στο Πόρτο - Μπενφίκα
INTIME SPORTS

Εναλλακτικό σχήμα για την Μπενφίκα, καθώς ο Έλληνας κι ο Σέρβος αμυντικός χαφ έχουν αγωνιστεί μόνο μια φορά μαζί τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μάλιστα στο πρώτο ματς αυτής. Ήταν το βράδυ της 9ης Αυγούστου, όταν Σάμαρης και Φέισα ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα στο Αλγκάρβε, στον τελικό του πορτογαλικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Ανδρέας Σάμαρης και Λιούμπομιρ Φέισα συνυπήρξαν, πέρα από την περυσινή σεζόν στη Λισαβώνα, και στον Ολυμπιακό. Η προτέρα γνωριμία, ποδοσφαιρική και προσωπική, των δύο παικτών είναι ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει το πλάνο που έχει καταστρώσει ο Ρουί Βιτόρια.

Η αναμέτρηση είναι για την 5η αγωνιστική της Primeira Liga, η Πόρτο είναι πρωτοπόρος με 10 βαθμούς - ισοβαθμώντας στην κορυφή με τη Σπόρτινγκ - ενώ η Μπενφίκα είναι στην τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο. Ζωτικής βαθμολογικής σημασίας, πέραν της αυτονόητης του γοήτρου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ