ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διαζύγιο του Νίνη με Μέχελεν, ψάχνει ομάδα

Διαζύγιο του Νίνη με Μέχελεν, ψάχνει ομάδα

Ελεύθερος από τη Μέχελεν έμεινε ο Σωτήρης Νίνης μετά από δική του πρωτοβουλία και πλέον αναζητεί την επόμενη ομάδα του, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η σεζόν.

Στα 27 του πλέον ο Σωτήρης Νίνης, ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του, καθώς μετά από δική του πρωτοβουλία έμεινε ελεύθερος από τη Μέχελεν στην οποία είχε μεταγραφεί τον προηγούμενο Ιανουάριο από την Σαρλερουά.

Αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο; Πιθανό, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Ο Νίνης πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα του μετά από Παναθηναϊκό, Πάρμα, ΠΑΟΚ, Σαρλερουά, Μέχελεν (με μια... ενδιάμεση στάση και πάλι στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο, το 2015) και έχει δικαίωμα μεταγραφής, διότι το συμβόλαιό του λύθηκε πριν από την 31η Αυγούστου.

Ο Νίνης δεν ήταν στις βασικές επιλογές του κόουτς Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος ωστόσο, τον είχε χρησιμοποιήσει ως αλλαγή για 29 λεπτά στο ματς της τρίτης αγωνιστικής: Μέχελεν - Αντβέρπ 1-2. Η Μέχελεν με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στους πρώτους πέντε αγώνες βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Φερέρα προς το παρόν μένει ακλόνητος και το μέλλον του Νίνη μάλλον δεν θα ήταν ευοίωνο με τον συγκεκριμένο προπονητή στην ομάδα όπου ανήκει και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικός μέχρι τον τραυματισμό του, τον Φεβρουάριο (ρήξη πρόσθιου χιαστού).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ