ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διαψεύδει για Γκέκα η Σίβασπορ

Διαψεύδει για Γκέκα η Σίβασπορ
Γκέκας

Η Σίβασπορ διέψευσε τα τουρκικά δημοσιεύματα ότι ο Φάνης Γκέκας λύνει το συμβόλαιό του εξαιτίας του τραυματισμού του. Ο 37χρονος επιθετικός γλίτωσε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 25 μέρες.

Ο Φάνης Γκέκας γλίτωσε τα χειρότερα. Ο τραυματισμός του δεν είναι τελικά τόσο σοβαρός, όσο τον παρουσίαζαν οι Τούρκοι. Ο 37χρονος επιθετικός της Σίβασπορ υπέστη αποκόλληση στον έξω πλάγιο και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου 25 μέρες. Ο Λαρισαίος βρίσκεται στην Αθήνα για αποθεραπεία.

Μάλιστα, η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τοποθετήθηκε στα δημοσιεύματα ότι λύνει το συμβόλαιό του εξαιτίας του τραυματισμού του (αρχικά διέρρευσε ότι υπέστη ρήξη χιαστού και ότι χάνει τη σεζόν). Στην επίσημη θέση της η Σίβασπορ ανέφερε: " Ο παίκτης μας εξακολουθεί και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 31 Μαΐου 2017. Επομένως όσα γράφτηκαν, ότι έλυσε το συμβόλαιό του, δεν είναι αλήθεια".

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκέκας χτύπησε στο παιχνίδι της Κυριακής (19/3) με την Σανλιούρφασπορ και έγινε αλλαγή στο 60ό λεπτό. Η Σίβασπορ είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας και αν παραμείνει εκεί, τότε θα εξασφαλίσει την άνοδο. Ο Γκέκας στο πρωτάθλημα πρόλαβε να καταγράψει στο δεύτερο μισό 8 συμμετοχές και να σημειώσει 2 γκολ και 1 ασίστ (στο κύπελλο έχει βάλει ένα ακόμα γκολ).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ