ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις Παπασταθόπουλου - Ντόρτμουντ"

"Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις Παπασταθόπουλου - Ντόρτμουντ"
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που έχει από την Ντόρτμουντ εδώ και μήνες, με συνέπεια ο σύλλογος να διακόψει τις διαπραγματεύσεις.

Προς αποχώρηση οδεύει από την Ντόρτμουντ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά από πέντε σεζόν στον σύλλογο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός απουσίασε λόγω καρτών από το φινάλε της σεζόν, τον αγώνα κόντρα στη Χόφενχαϊμ και όλα δείχνουν ότι το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των Βεστφαλών ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Μάιντς.

Οι διοικούντες τον σύλλογο διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 30χρονου διεθνή για ανανέωση της συνεργασίας του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του της " Ruhr Nachrichten", στην οποία μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίχαελ Τσορκ: "Οι συζητήσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει κάποια βάση για ανανέωση συμβολαίου".

Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2019 και ο Παπασταθόπουλος έχει στα χέρια του προσφορά από την Ντόρτμουντ εδώ και μήνες, χωρίς να ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της "Bild", ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τα έχει βρει ήδη με την Άρσεναλ και οι Άγγλοι θα δαπανήσουν περίπου 20.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό το ρεπορτάζ, ο Παπασταθόπουλος αποχωρεί μετά από 198 αγώνες και 10 γκολ με την Ντόρτμουντ, στην οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2017 και τα supercup του 2013 και του 2014.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ