ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεύτερη τεσσάρα για την Akropolis του Παναγόπουλου

Δεύτερη τεσσάρα για την Akropolis του Παναγόπουλου

Η Akropolis πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά τέσσερα γκολ και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την δεύτερη Umea. (VIDEO)

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της που της έδωσε το δικαίωμα να μειώσει στον ένα βαθμό την διαφορά από τη δεύτερη UMEA πήρε την Κυριακή η Akropolis επικρατώντας εντός έδρας της Enskede με 4-1 με την ομάδα του Παναγόπουλου να πετυχαίνει τέσσερα γκολ για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Η νίκη αυτή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Σουηδίας φέρνει τους παίκτες του Έλληνα προπονητή πολύ κοντά στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η Akropolis είναι σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα ενώ τη Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την UMEA σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Στο παιχνίδι της Κυριακής η Akropolis ήταν και πάλι καταιγιστική και άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Σόσεχ με πλασέ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 27' αφού αστόχησε αρχικά σε πέναλτι που εκτέλεσε εν συνεχεία με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-0.

Δίχτυα βρήκε σε ένα ακόμη ματς ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος με τον Έλληνα άσο να κάνει στο 74' το 3-0 με πλασέ από κοντινή απόσταση αλλά αρκετά πλάγια. Αυτό μάλιστα ήταν το 8ο φετινό τέρμα του 25χρονου επιθετικού στο πρωτάθλημα. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Βάσιτς ενώ για την Enskede μείωσε στις καθυστερήσεις ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Δώσης.

Από πλευράς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Akropolis και οι τρεις Γκέζος, Νικολακάκης, Σταυροθανασόπουλος βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα με τον πρώτο να αποχωρεί στο 78' και τους άλλους δυο να παίζουν σε όλη την αναμέτρηση. Επίσης στο ματς ως αλλαγή πέρασε και ο Μαλντίν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 48 γκολ σε 17 ματς κάτι το οποίο σημαίνει σχεδόν τρία γκολ ανά παιχνίδι.

Δείτε εδώ τα γκολ της Akropolis:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ